Gardło, nos i uszy – jesień nas nie wzruszy!Czy znacie już historię powstania preparatu wspierającego odporność ucha, nosa, gardła, który jako jedyny zawiera szczep Streptococcus salivarius K12 w formule Bactoblis®1? To op
Warszawa, 1 września 2017 r.INFORMACJA PRASOWA3 kroki profilaktyki raka tarczycy Wrzesień to miesiąc budowania świadomości o raku tarczycy. Sprawdź, kogo może dotyczyć ta choroba, jak można się przed nią uchronić, a tak�
WARSZAWA, 06.10.2020 r.Fakty i mity o budowaniu odpornościZazwyczaj dopiero jesienna aura za oknem przypomina o konieczności wzmacniania odporności, a przecież jest ona ważna przez cały rok. Niemniej każdy moment jest dobry do
Debata z okazji Światowego Dnia Chorego na Łuszczycę – 30.10.2020Szanowni Państwo,serdecznie zapraszam na Debatę „Łuszczyca – szanse i wyzwania” organizowaną z okazji Światowego Dnia Chorego na Łuszcz
Informacja prasowa Światowy Dzień Chorób Rzadkich 2020.Komórki macierzyste i chimeryczne w walce z rzadkimi i groźnymi chorobamiTradycyjnie, w ostatni dzień lutego, przypada Światowy Dzień Chorób Rzadkich. To dzień solid
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 9 majaDyskopatia, czyli gdy zaboli krążekMało sportu, wielogodzinne siedzenie w nieodpowiedniej pozycji, nadwaga? Trzeba przyznać, że nasz kręgosłup nie ma z nami lekko. Według badań TNS nie
Kiedy problemem są opadające powieki Opadające powieki to problem nie tylko estetyczny, ale i zdrowotny. Ptoza, bo tak inaczej nazywamy tą przypadłość, dotyka głównie osoby starsze, choć nie tylko. O tym, skąd się bierze,
Warszawa, 30 sierpnia 2016RÓŻOWA JESIEŃTo już pewne: jesień będzie należeć do… pudrowego różu. Ten kolor króluje w kolekcjach największych domów mody, ale także w ofercie popularnych sieciówek. Różowa bielizna to t
Informacja prasowa 26.02.2018 r. Brak dostępu do leczenia, liczona w latach diagnostyka i setki apeli do przedstawicieli polskiego systemu opieki zdrowotnej – oto rzeczywistość osób z chorobą Fabry’ego w Polsce
Orzeźwiający i słodkawy smak soku z brzozy, zwanego potocznie oskołą, jest znany większości z nas. Jednak zapewne mało kto wie, że natura podarowała nam nie tylko wyjątkowy sok, ale także znakomity dodatek do przyrządzanyc